•  

  För tillfället så arbetar Marie Plosjö på att få klart ny konst till en ny tillställning på Slice of Life Göteborg. Gillar ni djurmotiven så har ni något att se fram emot då det kommer fler sådana motiv. Självklart en och en annan kvinna med stärkande budskap också. Fokus är styrka och ärlighet.

  Marie målar endast med kvalitétsfärg för att kunden ska känna sig trygg med att färgerna de ser på duken ska vara de samma om 100 år. Trots påfrestningar så som tid och ljus.

  Till alla original och unikat så tillkommer ett äkthetsintyg. Detta brukar dyka upp något efter tavlan kommit till sin nya ägare. Det är viktigt att allt känns 100% rätt för köparen så det är alltid 2 veckors ångerrätt om tavlan till exempel inte passar på något sätt.
  Har ni frågor om konsten eller om Liquitex så svarar Marie gärna på frågor via mail.

   

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *