Slice of Life by Marie Plosjö
Marie Plosjö

Marie Plosjö

Svensk konstnär som har en önskan att sprida glädje, frihet och god energi med sin konst.

All Posts

God Jul!

God Jul önskar vi på Slice of Life!

Året har varit unikt på flera sätt. Även om vi tampats med Covid 19 så har jag en positiv framtidssyn som innebär att jag tror att det inte finns något ont som inte för något gott med sig. Vi hade tänkt att vi skulle startat auktionssidan redan i somras men vi siktar in oss på 2021. Så är du konstnär och skulle vilja testa att sälja din konst via våra kanaler så hör gärna av dig!

Jag Marie Plosjö var i Venedig och gjorde glasskulpturer i början av oktober. Det är ett så stort uppdrag att jag har velat vänta på det rätta tillfället att visa det för er. Givetvis längtar jag efter att visa dessa för er men tålamod har jag allt lärt mig med åldern. Så du som längtar att få se dom får hålla utkik här. Om du verkligen inte vill missa nyheter så registrera dig som medlem här på sidan för jag kommer släppa nyheten här. Förmodligen vid årsskiftet. Får se hur länge jag klarar att hålla på den här nyheten.

Vi kommer inte ha en massa jobbiga uppdateringar. Än så länge har ingen fått ett mail ännu eftersom sidan i den här nya tappningen ännu inte fått möjlighet att visa sig i bästa dager.

Tills vi hörs igen så vill jag Marie Plosjö passa på att önska dig och dina nära och kära en riktigt god jul eller god helg om du firar något annat.

Hos oss är alla välkomna!

Kärlek, omtanke och ett fritt sinne gör att vi utvecklas!

Glada hälsningar!

Marie Plosjö

Foto: Gallery Ardenno

 

Dela inlägget

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?