Ett dödligt förfinat väsen sipprar sakta genom glaset, där ölet flödar kungligt. KING-ölen väver en mystisk legend om styrka och mod. Låt de dödliga libationerna börja
Marie Plosjö

Marie Plosjö

Svensk konstnär som har en önskan att sprida glädje, frihet och god energi med sin konst.

All Posts

Skänk glamour och kunglig elegans med vårt unika ölglas – den perfekta julklappen i år!

Kungliga ölglas till dig eller till någon du bryr dig om

Skänk glamour och kunglig elegans till julklappsutdelningen i år!

Vår unika julklappstips är ett ölglas designat av konstnären Marie Plosjö. Med motivet av en dödskalle smyckad med en majestätisk kungakrona och texten ”KING” under, kommer mottagaren att känna sig som en sann regent.

Detta är inte bara ett vanligt ölglas – motivet är inbränt i glaset vilket gör att det tål maskindisk utan problem. Så den lyckliga mottagaren kan njuta av öl i sitt kungliga glas utan att behöva tänka på att diska för hand.

För en extra personlig touch kan Marie Plosjö också skriva en hälsning direkt till mottagaren. Och för att göra det ännu enklare för dig, kan vi även skicka klappen direkt till den som ska få den. Du slipper krånglet med att vidarebefordra paketet – vi ser till att det hamnar rätt från första början.

Kontakta Marie via svarsmailet som du får vid beställningen om du önskar en personlig hälsning. Ge bort den perfekta julklappen som förkroppsligar både kunglig förfining och praktisk design. Beställ ditt ölglas idag och bli högst upp på önskelistan!

Direktlänk till öl-glasen finner du här: www.loveart.se

Glada hälsningar.

 

Marie Plosjö

www.sliceoflife.se

www.instagram.com/marieplosjo/

 

Dela inlägget

Vi använder cookies för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vad är cookies?